Wat doen we

Projectmanagement

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van cultuurprojecten. Projecten die, op welke wijze dan ook, een bijdrage aan cultuurparticipatie leveren. Cultuurprojecten gericht op de mensen, en op hun omgeving. Zoals de organisatie van een evenement, de programmering voor een conferentie, de opzet van een expositie, de ontwikkeling van een jongerenplatform, de realisatie van een cultuurhal of de organisatie van een popconcours.

Wij kunnen met de ontwikkeling van cultuurprojecten op al de projectfasen en -werkzaamheden worden ingezet; of het nu gaat om het initiëren en ontwerpen, het coördineren en organiseren, het realiseren en uitvoeren, of om het evalueren van cultuurprojecten; We beheersen al de aspecten van het projectmatig werken tot in detail en hanteren daarbij een doelgerichte, daadkrachtige en bevlogen stijl van projectmatig werken.

(Bij)scholing & deskundigheidsbevordering

We ontwikkelen en verzorgen op maat gesneden workshops, conferenties, trainingen, lesmaterialen en diverse scholingstrajecten die bijdragen aan de ontwikkeling en deskundigheidsbevordering van werkers binnen de cultuursector.
Elke organisatie staat op andere, eigen wijze in haar omgeving. En elke omgeving is voortdurend in beweging. Organisaties die nu en in de toekomst goed willen inspelen op een dergelijke dynamische omgeving, kunnen van ons een scholingstraject verwachten dat nauw aansluit op de specifieke vraag van de organisatie.

Inhoudelijke thema’s zijn bijvoorbeeld:

  • technieken voor participatiebevordering
  • activering van doelgroepen
  • management van cultuurprojecten
  • cultureel ondernemersschap
  • marketing van kunst en cultuur
  • samenwerken & netwerken
  • strategisch en integraal werken

Daarnaast zoeken we graag de professionals van de toekomst op. We ontwikkelen en verzorgen onderwijs- en lesmaterialen, trainingen, gastcolleges, lezingen, conferenties en workshops, voor studenten van diverse opleidingen en andere geïnteresseerden die raakvlakken hebben met kunst en cultuur.

We werken hierbij nauw samen met diverse bedrijven. Voor onze internetprojecten werken wij bijvoorbeeld samen met Vwebdesign.nl voor alle webdesign werkzaamheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *